Als een speer

Het lijkt nog nergens op ;)
5 november 2018

Bouwhal:

Sinds de start van het bouwseizoen is er ontzettend hard gewerkt in de Mienushal. Op het onderstel van de wagen zijn de constructies gebouwd, waar weer anderen figuren bovenop gaan komen. De besturingskast voor de elektra, de hydrauliekpomp en de compressor voor de pneumatiek zijn ook geplaatst. Het model van het onderstel is gelast en momenteel wordt er de laatste hand gelegd aan het modelleren van het onderstel. Sinds twee weken wordt er ook al geplakt. Er zijn al heel wat vierkante meters geplakt maar er zijn er nog zovele te gaan.

Van de tien figuren die boven op het onderstel komen zijn er inmiddels al zeven gelast en wordt er aan nummer acht, een spektakelstuk, hard gewerkt. De komen weken is het vooral modelleren en plakken, plakken en nog eens plakken ……..

De bouwers zijn aan het bouwen op maandag-, woensdag- en vrijdagavond en op zaterdag. Maar ook op andere dagen zijn ze wel eens in de bouwhal te vinden.

Kleding:

Aan de kleding wordt reeds ook hard gewerkt, want de pakken maken we natuurlijk ook zelf. De pasmodellen zijn klaar en de meeste meelopers hebben de pakken gepast. Het knippen is in volle gang en de eerste pakken komen onder de hete naalden vandaan.

Iemand nog bouwhelmen in de aanbieding? We hebben er nog een aantal nodig voor onze pakken.

Neem contact op met Edwin Evers: +31 6 30737697 of Hans Ribbers: +31 6 53985639. U kunt ook een mailtje sturen naar optocht@pierewaaiers.nl

Onze kledingcommissie is druk in de weer op maandag en donderdag en tussendoor ook wel eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *